Onze engagementen

Sinds de oprichting in 2004 is het de missie van Taxshelter.be om investeerders te helpen bij het verkrijgen van hun belastingvoordeel en financieel rendement.

Dankzij de implementatie van controlemechanismen kan Taxshelter.be haar investeerders een gereguleerd product aanbieden, in ruil voor een marktconforme bemiddelingsvergoeding (13%).

  • We selecteren de projecten zorgvuldig en kunnen bouwen op onze uitgebreide ervaring in het financieren van audiovisuele producties (19 jaar)
  • We monitoren en controleren de in aanmerking komende uitgaven die we financieren tijdens de volledige productie.
  • We sluiten een eersteklas verzekering af (gratis, om het mogelijke verlies van het fiscale voordeel te dekken).
  • We ondersteunen en adviseren de Investeerder in elke stap van het proces.
  • We bieden elke Investeerder een volledig beveiligde online ruimte waarmee ze in realtime toegang hebben tot alle informatie over hun Investeringsdossier.
  • Taxshelter.be stort de Investering en het financieel rendement op een speciale ING-filmrekening voor elke productie.
  • De overdracht van de Investering naar de producent van het project gebeurt naarmate de uitgaven zijn gecontroleerd door het controleorgaan van Taxshelter.be. Het bedrag van het financiële rendement blijft gedurende 18 maanden op de specifieke filmrekening staan*.

Houd er rekening mee dat een Tax Shelter-verrichting een aantal risico's met zich meebrengt, die worden beschreven in onze prospectus (pagina's 15 t.e.m. 26). Bekijk de prospectus hier.
* Nota: het Financieel Rendement wordt berekend over de maximale periode van 18 maanden. Als het Fiscaal Attest wordt afgeleverd voordat 18 maanden zijn verstreken sinds de datum van betaling van de Tax Shelter investering, wordt het rendement pro rata verminderd.